Om BLACK SWAN

Black Swan Fashion er dansk modedesign, når det er bedst. Med udgangspunkt i en klassisk minimalistisk stil og med et øje for, at kvaliteter, materialer og pasform skal være en del af designet, skaber Black Swan Fashion mode til kvinder, der frem for alt vil være sig selv. Med homeshoppingkonceptet gør Black Swan Fashion shopping til en ukompliceret oplevelse, som du kan dele med veninderne i en hjemlig atmosfære og samtidig få kærlig vejledning fra Black Swan Fashions dedikerede team af modebegejstrede fashionformidlere.


Iværksætteri midt i finanskrisen

BLACK SWAN er grundlagt af Sabine Boye Kass og Janne Eskildsen. Vi er venner og iværksættere, og i mange år drømte vi om at blive selvstændige med eget brand. Efter mere end 10 år i modebranchen var det tid til at se, om vingerne kunne bære. Og det kunne de! Vi er en seriøs virksomhed med internationale ambitioner om at skabe mode til kvinder, der kombinerer drømme om stil og look med arbejdsliv og familieliv. Med investorgruppen Midtjysk Udviklings Selskab A/S som partner har vi realiseret vores drøm om eget tøjmærke: BLACK SWAN FASHION A/S.


Et eventyr

Navnet BLACK SWAN er valgt, fordi det har en klang af det eventyr, som dette projekt er for os. Desuden er svanen Danmarks nationalfugl, et oplagt valg til at symbolisere dansk design. At den er sort giver svanen et sejt twist – ligesom vores kollektioner – og så er sort vores yndlingsfarve og kernen i farveskalen i vores kollektioner – nu og fremover.


Minimalistisk med et twist

BLACK SWAN består af 2 årlige kollektioner på ca. 40 forskellige designs. Da den er så kompakt, har vi valgt at fortolke tidens trends ned til lige præcis de favoritstyles, som vi selv ønsker os i vores eget klædeskab. Det er klassisk tøj designet med fede detaljer og lækre kvaliteter med respekt for det minimalistiske udtryk. Priserne er attraKtive, og der er et luksuriøs touch over hele kollektionen, som henvender sig til en bred målgruppe af kvinder.

 

Hvert design er lavet med fokus på pasform – man skal elske at gå i tøjet og kunne style det, så det kan bruges til alle anledninger, både når man henter børn i børnehaven, og når man er på vej til fest med veninderne.


Shopping døgnet rundt

Kvinder har travlt, og tiden til at sætte os selv i centrum er minimal. Det var derfor vigtigt for os at skabe et brand, som kan købes, når kunderne har tid, døgnet rundt! Hos Black Swan er der frihed til at sidde hjemme i sofaen med sin iPad og shoppe løs eller have stuen fuld af festlige tøser, veninder og kolleger, som sammen ser på tøj i en afslappet og hyggelig atmosfære. Vores hold af dygtige fashionformidlere bliver trænet i at vejlede kunderne ordentligt og yde topservice, så alle får en formidabel oplevelse hos os


Home shopping is the new black!

Vores koncept er baseret på homeparty – det vil sige, at forbrugerne eksklusivt kan købe vores styles hos vore egne konsulenter samt på vores egen webshop blackswanfashion.com. Varerne bliver herefter leveret lige hjem til kunden. Vi tror på, at homeshopping-konceptet er kommet for at blive, fordi det forener mode med oplevelser og venindeskab.


 

Har du brug for mere info? Kontakt os gerne på mail@blackswanfashion.com

Du kan også følge os på facebook www.facebook.com/BlackSwanFashion

For PR og billeder kontakt Anne-Sophie Lahme Helmer på mail annesophie@lahme.dk

 

Kontakt

Du kan altid kontakte os på  mail@blackswanfashion.com eller ringe på


+45 7199 1092

Mandag - Fredag: 10-14

Instagram Pinterest Instagram Pinterest